Transport gratuit pentru comenzile de peste 100 RON.
COȘUL MEU
Gioia Diliberto​ Editura Omnium
AUTOR OMNIUM

GIOIA DILIBERTO

Jurnalistă și romancieră, Gioia Diliberto este autoare a biografiilor lui Jane Addams, Hadley Hemingway, Diane von Furstenberg și Brenda Frazier, și a romanelor de succes I am Madame X (Eu sunt doamna X) și The Collection (Colecția). Cărțile ei au fost traduse în mai multe limbi, iar articolele i-au apărut în publicații internaționale precum The New York TimesThe Wall Street JournalThe Los Angeles TimesThe Chicago TribuneSmithsonian și Vanity Fair.

coco

COCO LA RITZ


Un roman palpitant și complex despre mereu enigmatica Coco Chanel în anii celui de-Al Doilea Război Mondial. Deși numele ei este sinonim cu eleganța și moda, celebra Coco Chanel avea o personalitate complicată, umbrită de o parte întunecată. La sfârșitul lui august 1944 a fost arestată în apartamentul ei din Hotelul Ritz din Paris și dusă pentru a fi interogată într-un loc necunoscut.

Multe dintre detalii s-au pierdut în negura istoriei, parțial ca urmare a eforturilor făcute de Chanel pentru a disimula adevărul, dar se știe cu siguranță că acuzațiile au rezultat din relația ei de durată cu un spion german, în perioada războiului.

lacroix light 1

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

student guy reading book J8QL4HS
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue