Transport gratuit pentru comenzile de peste 100 RON.
COȘUL MEU
face HNZL36
AUTOR OMNIUM

CHRISTINE WELLS

Gary Scheiner este specialist certificat în îngrijirea și educarea pacientului cu diabet zaharat. A fondat Integrated Diabetes Services (Servicii Integrate pentru diabet) în 1995 și ocupă funcția de director clinic al acesteia. A primit numeroase premii și recunoașteri, dar poate cea mai notabilă și valoroasă realizare a sa = în afară de cei patru copii și o soție minunată – a fost Premiul „Educatorul în diabet al anului 2014” acordat de Asociația Americană a Educatorilor în Diabet.

GÂNDEȘTE CA UN PANCREAS GHID PRACTIC PENTRU GESTIONAREA DIABETULUI CU INSULINĂ

Gestionarea diabetului care necesită insulină rămâne o provocare. Un instrument este util doar dacă știi cum să îl folosești și poate fi utilizat la întregul său potențial doar dacă devii expert în întrebuințarea lui. Educația în domeniul autogestionării bolii rămâne o necesitate majoră în comunitatea diabeticilor. Sunt o mulțime de experți în îngrijirea diabetului care nu au ei înșiși boala, dar care pot contribui și chiar contribuie foarte mult la bunăstarea pacienților lor cu diabet.

Gary Scheiner, deținător al unui master în științe, specialist certificat în îngrijirea și educarea pacientului cu diabet zaharat, se bucură de recunoaștere ca inovator, motivator și lider de opinie în domeniul diabetului. În calitate de specialist certificat în îngrijirea și educarea pacientului cu diabet, a lucrat pentru a găsi soluții la problemele cu care el și pacienții săi se confruntă.

lacroix light 1

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

student guy reading book J8QL4HS
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue