Transport gratuit pentru comenzile de peste 100 RON.
COȘUL MEU
Christine Wells
face HNZL36
AUTOR OMNIUM

CHRISTINE WELLS

CHRISTINE WELLS este o autoare de ficțiune istorică premiată internațional. Romanele sale sunt publicate de edituri importante din lume, precum Penguin sau HarperCollins, și au fost traduse în germană, japoneză, olandeză, spaniolă, rusă greacă și portugheză. Printre romanele sale de succes se numără The Julien Code, The Traitor’s Girl sau The Wife’s Tale.

Editura Omnium Carte Christine Wells Surorile din Rezistenta Coperta Istorie

SURORILE DIN REZISTENȚĂ. UN ROMAN DESPRE REȚEAUA DE SPIONAJ A LUI CATHERINE DIOR

Publicat pe 8 iunie 2021, romanul Surorile din Rezistență a devenit deja bestseller international în SUA, UK și Australia. Pasionații genului vor fi încântați de stilul alert, captivant și romanțios al Christinei Wells.

„Spectaculoasă ca o rochie Dior! Surorile din Rezistență este povestea fascinantă a două surori care lucrează cu Catherine Dior și Rezistența franceză în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Cu un amestec captivant de modă, pasiune, eroism și dragoste, cartea vă va purta în Franța, unde cele două surori trebuie să facă față secretelor și misterelor războiului, înainte de a face niște dezvăluiri uluitoare din Parisul anilor de după război.” NATASHA LESTER, autoarea romanului The Paris Secret

lacroix light 1

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

student guy reading book J8QL4HS
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue