Transport gratuit pentru comenzile de peste 100 RON.
COȘUL MEU
foto.sarah
AUTOR OMNIUM

SARAH WINMAN

Sarah Winman este scriitoare britanică, autoare a volumelor When God Was a Rabbit (roman de debut), A Year of Marvellous Ways și Tin Man. Cea mai recentă carte a sa, Natură moartă, a câștigat Premiul InWords pentru literatură și se află pe lista celor mai bune romane recomandate de marile publicații internaționale.

natura

NATURĂ MOARTĂ


În anul 1944, în crama devastată a unei vile toscane, în timp ce trupele aliate avansează sub o ploaie de bombe, doi străini petrec împreună o seară extraordinară.

Ulysses Temper este un tânăr soldat britanic care, înainte de război, făcea globuri pământești; Evelyn Skinner, istoric de artă și posibil spioană, în vârstă de șaizeci și ceva de ani, care a venit în Italia să ajute la recuperarea operelor de artă și să-și retrăiască amintirile din perioada în care l-a cunoscut pe E.M. Forster și s-a îndrăgostit de o tânără slujnică italiană într-o cameră cu vedere din Florența.

Aceste două personaje aparent nepotrivite se dovedesc a fi suflete pereche, iar vorbele lui Evelyn despre adevăr și frumusețe sădesc în mintea lui Ulysses o sămânță care îi va modela traiectoria vieții – și a vieții celor care îl iubesc – în decursul următoarelor patru decenii.

Trecând din dealurile toscane în estul Londrei și apoi în piețele Florenței, Natură moartă este un roman atotcuprinzător, încântător, cu personaje captivante, despre frumusețe, familie și destin.

 

lacroix light 1

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

student guy reading book J8QL4HS
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue