Transport gratuit pentru comenzile de peste 100 RON.
COȘUL MEU
brooke.khan png
face HNZL36
AUTORi OMNIUM

Brooke Khan

Brooke Khan are diplomă de profesor în învățământul secundar, cu specializare în disciplinele limbă și științe sociale, și un masterat în domeniul educației. După ce, mai bine de un deceniu, a predat la nivel gimnazial și liceal, a renunțat la activitatea de la catedră pentru a-și deschide propria firmă, Literacy in Focus LLC, unde creează și publică materiale incitante pentru profesori și elevi. Prima sa carte, Home of the Brave: 15 Immigrants Who Shaped US History (Tărâmul celor bravi: 15 imigranți care au modelat istoria SUA), a fost publicată în 2019.

Brooke trăiește în sudul Californiei alături de soțul și de fiul ei. Îi plac lecturile, călătoriile și timpul petrecut în natură.

Istoria lumii pentru copii
Conducători puternici, imperii misterioase și explorări fascinante
de la Egiptul antic și până la Americi

Puneți-vă centurile de siguranță pentru o incursiune rapidă în istorie! Veți fi uimiți de unele detalii pe care sunteți pe cale să le aflați. Știați, de pildă, că în India antică, înainte ca omenirea să fi inventat copcile, chirurgii foloseau fălcile furnicilor uriașe pentru a închide rănile?

Uităm uneori că istoria este mai mult decât o simplă enumerare de date și evenimente. Este plină de povești uimitoare, de oameni interesanți și de fapte extraordinare. În această călătorie, veți descoperi o parte a istoriei pe care n-o găsiți în manuale.

Firește, ați aflat probabil la școală despre exploratorul portughez Fernando Magellan. Însă știați că el și echipajul lui s-au hrănit cu șobolani și rumeguș când au rămas fără mâncare în cursul expediției lor în jurul lumii?

Chiar dacă această carte nu poate aborda toate subiectele de la orele voastre de istorie, veți descoperi o mulțime de informații fascinante care probabil nu apar în manuale, cum ar fi, de pildă, că vechii egipteni aveau nevoie de mai mult de două luni ca să facă o mumie! Nu numai că este distractiv să descoperi astfel istoria, dar vă veți aminti mai ușor și mai mult despre epocile istorice și evenimentele importante pe care le studiați.

Sunteți pregătiți să călătoriți înapoi în timp? În fiecare capitol vă așteaptă o experiență nouă și interesantă. Vă veți întoarce cu mii de ani în urmă, veți cutreiera lumea și, pe parcurs, veți cunoaște câteva personalități fascinante. Incursiune plăcută!

lacroix light 1

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

student guy reading book J8QL4HS
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue