Transport gratuit pentru comenzile de peste 100 RON.
COȘUL MEU
cropped Editura Omnium Stejarel Olaru carti istorie logo patrat

TERMENI ȘI CONDIȚII

UTILIZAREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEȚI IMPLICIT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE MAI JOS. 

DREPTURI DE AUTOR

Conținutul site-ului este, în totalitatea lui, proprietatea Editurii Omnium SRL și, după caz, a altor persoane juridice sau fizice. Copierea și utilizarea conținutului fără a obține în prealabil acordul Editurii Omnium sau al proprietarului de drept sunt interzise și ilegale.

 MĂRCI ÎNREGISTRATE

Denumirea Editura Omnium și logo-urile asociate pot fi folosite numai cu acordul proprietarului de drept și numai în legătură cu produsele sau serviciile Editurii Omnium. Utilizarea altor mărci înregistrate afișate în site este permisă numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

 UTILIZAREA INFORMAȚIILOR DE NATURĂ PERSONALĂ

Facem toate eforturile ca informațiile de natură personală pe care ni le furnizați să rămână confidențiale. Deși folosim în acest scop mijloace tehnice adecvate, securitatea transferului de date prin Internet nu poate fi garantată sută la sută. Nu suntem răspunzători pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintenționată sau cu rea intenție a unor informații de natură personală prin e-mail sau prin alte mijloace specifice Internetului.

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

Editura Omnium și furnizorii/partenerii săi nu pot fi trași la răspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilității utilizării acestora. Deși face toate eforturile în acest sens, Editura Omnium nu garantează că funcționarea site-ului și a serverelor va fi neîntreruptă și lipsită de erori, că utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (viruși, alte elemente sau acțiuni care pot provoca daune, specifice Internetului și tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securității informațiilor), că informațiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte și la zi (inclusiv disponibilitatea cărților și altor produse prezentate în site).

RECLAMAȚII PRIVIND LIVRAREA ȘI POLITICA DE RETUR

Orice reclamație privind produsele livrate la clienți va fi adusă la cunoștința Editurii Omnium în maximum 24 de ore de la primirea acestora, prin e-mail la office@editura.local sau telefonic. În cazul în care produsele nu se pot livra (stoc epuizat) sau integritatea produselor este afectată pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea sumelor încasate deja de Editura Omnium, dar nu și despăgubiri suplimentare. Valoarea maximă a obligațiilor companiei noastre față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare a unui colet/produs este valoarea sumei încasate de la client pentru respectiva comandă.

Pentru produsele aflate în stoc, livrarea se va face prin curier, numai pe teritoriul Romaniei. Vă rugăm să luați în considerare că există un interval de 72 de ore între înregistrarea comenzii și preluarea acesteia de către curier. Orice întârziere suplimentară va fi comunicată clientului. Livrarea se va face în limita stocului disponibil. Datele de livrare pentru cărțile în curs de apariție sunt cu caracter informativ și pot fi modificate. 

Potrivit art. 7 din Ordonanța Guvernului nr.34/2014, consumatorul are dreptul să notifice compania că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cele de livrare.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără defecte (cu excepția viciilor ascunse) și în pachetul orginal în care au fost livrate. Editura Omnium, în cazul în care nu poate executa contractul din cauza indisponibilității produsului sau serviciului va informa consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată vor fi rambursate de comerciant în termen de maximum 30 de zile.

lacroix light 1

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

student guy reading book J8QL4HS
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue