Transport gratuit pentru comenzile de peste 100 RON.
COȘUL MEU
Olga Slavnikova Editura Omnium
face HNZL36
AUTOR OMNIUM

OLGA SLAVNIKOVA

S-a născut în 1957 la Ecaterinburg. Este critic literar și autoare a unor romane reprezentative pentru realismul magic rusesc, publicate în Rusia și traduse în străinătate. A primit de-a lungul anilor importante distincții,precum Premiul Apollon Grigoriev , Premiul Polomsky, Premiul Bajov, Premiul Russian Booker, Premiul Yasnaya Polyana, și o nominalizare la Premiul Antibooker.

nemuritorul

NEMURITORUL


Nemuritorul
este o capodoperă a prozei postsovietice, scrisă de unul dintre cei mai importanți autori ai Rusiei contemporane. Romanul spune povestea soției și a fiicei vitrege ale unui veteran paralizat, care îi ascund acestuia, pentru a-l ține în viață pe el și pentru a se bucura de pensia lui, faptul că Uniunea Sovietică s-a prăbușit. Până când se dovedește că bătrânul veteran are alte planuri.
„Întunecat de sardonic… ciudat de actual, pentru că există tot felul de aluzii subînțelese despre frauda electorală, mita și promisiunile nesfârșite ale politicienilor care nu au nicio intenție de a le respecta. Este, de asemenea, construit cu abilitate, portretizând o lume și o distribuție de personaje care sunt prinse între logica ordonată, deși monotonă, a vechii lumi și haosul «noilor bogați» într-o presupusă democrație… Slavnikova este o scriitoare de care cititorii americani vor dori să aibă parte mai mult.”  Kirkus Reviews

lacroix light 1

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

student guy reading book J8QL4HS
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue